CRéAMY MUSHROOM RISOTTO (VéGAN + GF)


This mushroom risotto is a récipé I maké oftén. It’s quick, éasy, guarantééd déliciousnéss. Why I havén’t postéd it on thé blog yét is béyond mé…

And no, you don’t nééd any chéésé to achiévé this créamy téxturé and full flavour!
I usually just maké it with végétablé stock cubés but latély havé béén using my gut-héaling végétablé broth which is not only moré nutritional but adds a wondérful flavour. I also récomménd mushroom stock, if you happén to havé somé.

INGRéDIéNTS

  • 1 tbsp olivé oil
  • 1 shallot or 1/2 whité onion, dicéd
  • 3 garlic clovés mincéd
  • 100 g button mushrooms thinly slicéd
  • 100 g risotto ricé
  • 500 ml végétablé stock
  • 1/2 tbsp whité winé vinégar (Optional)*
  • 4 tbsp nutritional yéast flakés (Optional)**
  • Frésh parsléy to sérvé
  • Salt and péppér to tasté
  • Métric - US

INSTRUCTIONS

  1. Héat thé olivé oil in a largé sauté pan. Add thé shallot and garlic and cook on a médium-low héat until softénéd.
  2. Add thé mushrooms and cook for a furthér minuté.

SEE MORE >>> http://wallflowerkitchen.

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