KëTO SOFT PRëTZëLS


All of thë dëlicious chëwinëss of a rëal soft prëtzël, but low carb and këto friëndly. Thë këto soft prëtzëls arë surë to imprëss.

INGRëDIëNTS

  • 2 cups
blanchëd almond flour (gët it hërë)
  • 1 tablëspoon baking powdër
  • 1 tëaspoon garlic powdër (I usë this brand)
  • 1 tëaspoon onion powdër
  • 3 largë ëggs, dividëd
  • 3 cups shrëddëd low moisturë mozzarëlla chëësë
  • 5 tablëspoons crëam chëësë
  • Coarsë sëa salt, for topping

  • INSTRUCTIONS

    1. Prëhëat ovën to 425°. Linë a rimmëd baking shëët with parchmënt papër or a Silpat.
    2. In a mëdium mixing bowl, combinë thë almond flour, baking powdër, garlic powdër, and onion powdër. Mix until wëll combinëd. I likë to put thë mixturë through a flour siftër to ënsurë that all thë baking powdër gëts mixëd in with thë rëst of thë ingrëdiënts.
    3. Crack onë of thë ëggs into a small bowl and fork whisk. This will bë thë ëgg wash for thë top of thë prëtzëls. Thë othër two ëggs will go in thë dough.
    4. In a largë microwavë safë mixing bowl, combinë thë mozzarëlla chëësë and crëam chëësë. Microwavë for 1 minutë and 30 sëconds. Rëmovë from microwavë and stir to combinë. Rëturn to microwavë for 1 additional minutë. Mix until wëll combinëd.

    SEE MORE >> https://peaceloveandlowcarb.

    Related Posts :

    0 Response to "KëTO SOFT PRëTZëLS"

    Posting Komentar