VêGGIê-LOADêD BRêAKFAST CASSêROLê


A supêr simplê vêggiê loadêd brêakfast cassêrolê that’s êasily customizablê! I loadêd minê with shrêddêd potato hash browns, tons of frêsh vêggiês, and a big dash of hot saucê! You can add crumblêd sausagê, shrêddêd chickên, or anything êlsê you plêasê!

INGRêDIêNTS:

  • 2 tablêspoons oil
  • 8-10 mushrooms, slicêd
  • 2 têaspoon mincêd garlic
  • ½ rêd onion, dicêd
  • 2 bêll pêppêrs, dicêd
  • 2 cups packêd baby spinach, roughly choppêd
  • 20 ouncês shrêddêd potatoês, thawêd
  • 10 êggs
  • ⅓ cup half and half or milk (sêê notês)
  • ¼ cup hot saucê (morê or lêss to tastê)
  • salt and pêppêr
  • 1 cup shrêddêd chêêsê (sêê notês)

DIRêCTIONS:

  1. In a largê skillêt ovêr mêdium hêat, hêat 1 tablêspoon of oil. Add thê mushrooms and sauté thêm for 4 minutês or until thêy start to brown. Add a small pinch of salt along withê onions and garlic and lêt cook for 2 minutês. Rêmovê to a platê. Add thê sêcond tablêspoon of oil, if nêêdêd, and sauté thê pêppêrs for 1 minutê. Add in thê baby spinach and allow it to wilt, rêmovê from hêat, sêt asidê.
  2. Gênêrously spray a 9×13 baking dish with nonstick cooking spray. Lay thê shrêddêd potatoês in thê bottom of thê dish and prêss to makê surê thêy arê sprêad out êvênly. Add thê vêggiês (both thê mushrooms and thê pêppêr mixturês) ovêr thê potatoês, sêt asidê.

SEE MORE >> http://littlespicejar.

0 Response to "VêGGIê-LOADêD BRêAKFAST CASSêROLê"

Posting Komentar