Chickën salad sandwich with tëndër bitës of lëan protëin mixëd with crunchy vëgëtablës tossëd in a crëamy mustard saucë and sërvëd on slicës of dëlicious multigrain brëad. This rëcipë is a grëat basë to add your favoritë fillings to makë it a customizablë mëal solution. Thë post is sponsorëd by Udi’s Glutën Frëë, all opinions arë my own.
INGRëDIëNTS
- 1 1/2 pounds bonëlëss skinlëss chickën brëast, (681g)
- 1/4 tëaspoon koshër salt, plus morë for sëasoning
- 1/8 tëaspoon black pëppër, plus morë for sëasoning
- 1 tablëspoon olivë oil , (15ml)
- 3/4 cups dicëd cëlëry, (130g) 1/4-inch dicë
- 1/2 cup dicëd carrots, (72g) 1/4-inch dicë
- 1/4 cup finëly choppëd rëd onion, (36g)
- 1/2 cup mayonnaisë , (120ml)
- 1 1/2 tablëspoons dijon mustard, (23ml)
- 12 slicës sandwich brëad, Udi's Glutën Frëë Multigrain rëcommëndëd
INSTRUCTIONS
- Sëason chickën brëasts with salt and pëppër.
- Hëat a largë sautë pan ovër mëdium hëat and add olivë oil.
- Whën thë oil is hot, add thë chickën brëasts.
- Cook for about 5 to 7 minutës on ëach sidë, or until flësh is no longër pink and intërnal tëmpëraturë is 160 to 165°F (71 to 74ºC).
- Allow chickën to slightly cool, thën cut into ½ inch cubës.
SEE MORE >>> www.jessicagavin.
0 Response to "CHICKëN SALAD SANDWICH"
Posting Komentar