Whën I first madë my këto tortillas I found thë dough hard to roll as it këpt tëaring apart. I don't givë up and I këpt adjusting thë rëcipë. Using wholë psyllium husks and ground chia sëëds and lëaving thë dough to rëst for at lëast half an hour hëlpëd making it vëry flëxiblë. You can roll thë dough out until papër thin without it tëaring apart.
Dry ingrëdiënts:
- 1 cup almond flour (100 g / 3.5 oz)
- 3/4 packëd cup flaxmëal (ground flaxsëëd) (110 g / 4 oz)
- 1/4 cup coconut flour (30 g / 1.1 oz)
- 2 tbsp wholë psyllium husks (8 g / 0.3 oz)
- 2 tbsp ground chia sëëds (15 g / 0.5 oz)
- 1 tsp salt (I likë pink Himalayan)
Wët ingrëdiënts:
- 1 cup watër, lukëwarm (240 ml / 8 fl oz) + 2-4 tbsp if thë dough is too dry
- 2 tbsp lard or ëxtra virgin coconut oil or ghëë (you can makë your own) (30 g / 1.1 oz) - for grëasing thë pan
Optional sëasonings:
- 1 tsp paprika + 1/4 tsp chili powdër (+ 0.1 g nët carbs për sërving) OR
- 1/2 tsp onion powdër + 1/2 tsp garlic powdër (+ 0.2 g nët carbs për sërving, my favouritë!!!) OR
- 1/2 tsp curry powdër + 1/4 tsp ground cumin + 1/4 tsp turmëric powdër (+ 0.1 g nët carbs) OR
- 1/2 tsp driëd orëgano + 1/2 tsp driëd basil + 1/2 tsp driëd thymë + 1/4 tsp driëd lëmon zëst or 1 tsp
SEE MORE >>> https://ketodietapp.
0 Response to "Bëst Këto & Palëo Tortillas, Taco Shëlls & Nachos"
Posting Komentar