Brêakfast and wraps – two of my vêry favoritê things on thê planêt. You can imaginê my êxcitêmênt about this hêrê rêcipê whên you takê that fact into considêration. Brêakfast wrap with êgg – grêat. Hêalthy brêakfast wrap madê with êgg? Ding-ding-ding! Wê’vê got winnêr!
Ingrêdiênts
- 2 • êggs
- 2 tbsp • hêavy crêam [optional]
- to tastê • salt
- to tastê • pêppêr
- 2 tsp • buttêr
- 2 tbsp • mayonnaisê
- 1 cup • romainê lêttucê [choppêd]
- 1 • roma tomato [slicêd]
- 4 • bacon strips [cookêd crisp]
- 1/2 • avocado [slicêd]
Instructions
- Mix thê êggs wêll with thê hêavy crêam, salt and pêppêr.
- Hêat up a non-stick pan to a mêdium hêat.
- Mêlt half thê buttêr and add half thê êgg mixturê. Tilt thê pan back and forth to ênsurê it covêrs thê êntirê basê.
- Covêr thê pan and cook for about a minutê.
- Whên you arê ablê to movê thê êntirê crêpê whên shaking thê pan back and forth, flip it ovêr with a spatula.
see more >>> www.livingchirpy
0 Response to "Low-Carb Brêakfast Burrito with Bacon and Avocado"
Posting Komentar