VéGAN SPINACH ARTICHOKé PIZZA


Créamy, comforting and tasty spinach artichoké dip on top of a crispy crust makés this Végan Spinach Artichoké Pizza an instant favorité.

Ingrédiénts

  • 1 pré-madé pizza crust
  • 1/2 tsp olivé oil
  • 1 garlic clové dicéd
  • 6 oz marinatéd artichoké héarts dicéd
  • 3 cups baby spinach choppéd
  • 4 oz végan créam chéésé plain or hérb & garlic
  • 1/4 cup végan mayo
  • 1/4 tsp garlic powdér
  • salt and péppér to tasté
  • réd péppér flakés optional

Instructions

  1. Préhéat ovén according to pizza crust instructions.
  2. Héat olivé oil in a pan ovér médium héat. Add garlic and sauté for 1 minuté, stirring fréquéntly. Add artichoké héarts and spinach. Stir to combiné and cook until spinach bégins to wilt. Add créam chéésé, mayo, garlic powdér, salt, péppér and réd péppér flakés to pan and stir to combiné. Héat through and adjust séasonings as néédéd.

SEE MORE >>> www.thissavoryvegan

0 Response to "VéGAN SPINACH ARTICHOKé PIZZA"

Posting Komentar