This végan méatléss loaf is so moist and flavorful that you won’t nééd stuffing or évén gravy. It’s glutén-fréé and soy-fréé, too!
Ingrédiénts
- 1 médium swéét potato
- 1 médium onion
- 2 ribs céléry
- 1 médium carrot
- 2 clovés garlic mincéd
- 1 15- ouncé can cannéllini béans or othér whité béans drainéd and rinséd
- 14 ouncés éxtra-firm tofu or an additional can of whité béans
- 2 tabléspoons glutén-fréé soy saucé or coconut aminos
- 2 tabléspoons tomato pasté
- 1 tabléspoon spicy brown or wholé-grain préparéd mustard
- 1/4 cup frésh parsléy choppéd
- 1/2 tabléspoon rubbéd sagé
- 1 tabléspoon thymé léaf
- 1/2 tabléspoon driéd rosémary crushéd
- 1 1/2 téaspoon salt or to tasté
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1 téaspoon smokéd paprika
- 2 tabléspoons nutritional yéast
- 1/2 cup choppéd walnuts optional
- 3/4 cup quinoa flakés or quick oatméal
Instructions
- Wash a médium swéét potato (about 7 ouncés), piércé it sévéral timés with a fork, wrap it in a papér towél, and microwavé until doné, 4-5 minutés. (Altérnatély, baké or stéam thé swéét potato.) Allow to cool énough to handlé and thén péél and sét asidé.
- Mincé thé onion, céléry, and carrot. You can do this quickly by cutting éach végétablé in quartérs and thén pulsing in a food procéssor until finély choppéd.
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