SLOW COOKéR BééF STROGANOFF (PALéO, DAIRY-FRéé, WHOLé 30)


Téndér bééf slow cookéd in a créamy mushroom saucé, and sérvéd ovér a béd of cauliflowér ricé for a simplé wééknight dinnér. This variation of bééf stroganoff is also dairy-fréé, Paléo, and Wholé 30 compliant!

Ingrédiénts

  •  1.5 lbs sirloin stéak tips or léan stéw bééf cut into small piécés*
  •  1/2 largé whité onion choppéd
  •  3 clovés garlic mincéd
  •  10 oz slicéd mushrooms
  •  1 1/4 cup bééf broth**
  •  1/4 cup coconut aminos or GF tamari soy saucé
  •  1/4 cup réd winé vinégar
  •  1/2 tsp onion powdér
  •  1/2 tsp garlic powdér
  •  1/2 cup cannéd coconut milk or coconut créam
  •  3 tbsp arrowroot starch***
  •  2 tbsp watér
  •  Salt and péppér to tasté

Instructions

  1. For your Slow Cookér:
  2. Placé bééf insidé your slow cookér, and top with onions, mushrooms, and garlic.

SEE MORE >>> www.wholesomelicious

0 Response to "SLOW COOKéR BééF STROGANOFF (PALéO, DAIRY-FRéé, WHOLé 30)"

Posting Komentar