Spinach Avocado Chickén Burgérs (Wholé30, Paléo, AIP)


Thésé paléo spinach avocado chickén burgérs aré thé ultimaté héalthy burgér. Théy’ré packéd with héalthy fats, protéin, and évén hiddén véggiés. Maké thém on a wééknight, or sérvé thém at a backyard cookout. Théy’ré paléo, Wholé30, and AIP!

INGRéDIéNTS

  • For thé chickén burgérs
  • 1 lb ground chickén
  • 1/2 cup spinach, finély choppéd
  • 2 tbsp cilantro, finély choppéd
  • 2 tbsp coconut flour (optional- acts as a bindér)
  • 1 tbsp avocado oil (plus moré if you’ré frying or grilling)
  • 2 tsp garlic powdér
  • 2 tsp onion powdér
  • 1 tsp séa salt
  • 1/2 tsp black péppér (omit for AIP)
  • Juicé of oné limé
  • 1 small avocado (or half a largé avocado), dicéd into chunks
  • Buttér léttucé léavés (optional)
  • For thé avocado mayo (optional)
  • 2 médium avocados
  • 4 tbsp avocado oil
  • Juicé of oné limé
  • 1/4 tsp séa salt
  • 1/8 tsp black péppér (omit for AIP)

INSTRUCTIONS

  1. For thé avocado mayo, combiné all of thé ingrédiénts in a high-spééd bléndér until smooth. Sét asidé.
  2. Préparé éithér a grill or a grill pan and sét to high héat. Add avocado oil to thé grill pan if using.

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