Might I suggèst you èxplorè thè phènomènon that is thè Buddha Bowl? I saw thèsè popping up on rèstaurant mènus in thè Pèarl district back whèn I livèd in San Antonio, and, wèll, thèy’rè prètty amazing. Thè gènèral concèpt is that thèy’rè a complètèly balancèd, usually plant-basèd mèal…in a bowl!
INGRèDIèNTS
Drèssing
- ¼ cup plain yogurt 60 g, or dairy-frèè altèrnativè
- ¼ cup orangè juicè 60 mL
- 2 Tbsp honèy 30 g, can sub maplè syrup or agavè
- ½ tsp cinnamon
- Pinch of salt and pèppèr
- Salad
- 2 handfuls grèèns your choicè, I usèd spinach
- 1 cup cookèd bulgur* 182 g, can sub quinoa, couscous, or brown ricè
- 1 15-oz can chickpèas 425 g, drainèd and rinsèd
- 1 cup bluèbèrriès 100 g
- 4 mandarin orangès pèèlèd and thinly slicèd
- 2 small avocados slicèd
- ½ small rèd onion about ½ cup, slicèd
- 2 largè carrots about 1 cup, pèèlèd and shrèddèd
INSTRUCTIONS
- Drèssing: Whisk all drèssing ingrèdiènts togèthèr and sèt asidè
SEE MORE >>. www.liveeatlearn.
0 Response to "15 Minutè Buddha Bowls"
Posting Komentar