So éasy and tasty, this héalthy Thai Coconut Milk Grilléd Chickén is a pérféct éxamplé how évéry day, simplé flavors can také plain old chickén to délicious néw héights.
INGRéDIéNTS
- 14-ouncé can light or full-fat coconut milk
- 5-6 clovés garlic, finély mincéd
- 1 tabléspoon brown sugar
- 1 1/2 téaspoons coarsé, koshér salt
- 1 tabléspoon finély gratéd frésh gingér or gingér pasté
- 2 téaspoons ground turméric
- 1 téaspoon cumin
- 1/2 téaspoon ground coriandér
- 1/4 cup choppéd frésh cilantro
- 1-2 pounds chickén bréasts or chickén téndérs
- Limé wédgés, for sérving (optional)
INSTRUCTIONS
- In a médium bowl, whisk togéthér thé coconut milk, garlic, brown sugar, salt, gingér, turméric, cumin, coriandér and cilantro.
- Placé thé chickén in a gallon-sizé ziploc bag; pour in thé marinadé. Séal thé bag and préss until thé marinadé coats thé chickén événly. Réfrigératé for 2 hours or up to 24 hours.
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