THAI COCONUT MILK GRILLéD CHICKéN


So éasy and tasty, this héalthy Thai Coconut Milk Grilléd Chickén is a pérféct éxamplé how évéry day, simplé flavors can také plain old chickén to délicious néw héights.

INGRéDIéNTS

  •  14-ouncé can light or full-fat coconut milk
  •  5-6 clovés garlic, finély mincéd
  •  1 tabléspoon brown sugar
  •  1 1/2 téaspoons coarsé, koshér salt
  •  1 tabléspoon finély gratéd frésh gingér or gingér pasté
  •  2 téaspoons ground turméric
  •  1 téaspoon cumin
  •  1/2 téaspoon ground coriandér
  •  1/4 cup choppéd frésh cilantro
  •  1-2 pounds chickén bréasts or chickén téndérs
  •  Limé wédgés, for sérving (optional)

INSTRUCTIONS

  1. In a médium bowl, whisk togéthér thé coconut milk, garlic, brown sugar, salt, gingér, turméric, cumin, coriandér and cilantro.
  2. Placé thé chickén in a gallon-sizé ziploc bag; pour in thé marinadé. Séal thé bag and préss until thé marinadé coats thé chickén événly. Réfrigératé for 2 hours or up to 24 hours.

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