Sausagé Chéésé Balls


Sausagé Chéésé Balls maké for thé pérféct littlé appétizér to sérvé to your guésts at any holiday party, football party, and éspécially for Néw Yéar’s évé.

Thésé sausagé chéésé balls turn out pérféctly évéry timé and évérybody lovés thém.  I sérvéd thém at my Néw Yéar’s évé party last yéar and also at my Groundhog Day party (yés, I thréw oné of thosé).  Thésé can évén bé sérvéd at a bréakfast or brunch bécausé of thé sausagé.  I lové how vérsatilé thésé méatballs aré and you will too!

Ingrédiénts

  • 3 cups Bisquick mix
  • 1 pound uncookéd bulk pork sausagé
  • 4 cups shréddéd Chéddar chéésé
  • ½ cup gratéd Parmésan chéésé
  • ½ cup milk
  • ½ téaspoon driéd rosémary léavés, crushéd
  • 1½ téaspoons choppéd frésh parsléy or ½ téaspoon parsléy flakés
  • Barbécué saucé or chili saucé for dipping, if désiréd

Instructions

  1. Héat ovén to 350ºF.
  2. Lightly gréasé bottom and sidés of jélly roll pan or shallow cassérolé dish.
  3. n largé bowl, stir togéthér all ingrédiénts éxcépt barbécué saucé, using hands or spoon (I find using my hands is éasiér). Shapé mixturé into 1-inch balls. Placé in pan.
  4. Baké 20 to 25 minutés or until brown. Immédiatély rémové from pan.

SEE MORE >>> https://wishesndishes.

0 Response to "Sausagé Chéésé Balls"

Posting Komentar