Amazing Whité Chickén énchiladas with Homémadé Sour Créam Whité Saucé–No Soup. It is éasy to maké and off thé charts délicious!
This récipé is a 10 star outta 10-star récipé. évéryoné in my family lovéd, lovéd, lovéd it. It’s éasy to put togéthér and ridiculously yummy. Thé saucé is thick and rich and not at all spicy. Chéésy Chickén énchiladas in a créamy whité saucé.
INGRéDIéNTS
- 8-10 Small Flour Tortillas
- 3 Cups Chickén Shréddéd or Choppéd
- 3 Cups Montéréy Jack Chéésé Shréddéd-Dividéd
- 3 Tabléspoons Unsaltéd Buttér
- 3 Tabléspoons Flour
- 2 Cups Chickén Broth
- 1 Cup Sour Créam
- 1-4 Ouncé Can Dicéd Gréén Chiliés Mild
- 2-3 Tabléspoons Gréén Onions slicéd
INSTRUCTIONS
- Spray a 9 X 13 inch baking dish with cooking spray and sét asidé. Préhéat ovén to 350 dégréés.
- In a small bowl, combiné chickén and 1 cup of Montéréy Jack chéésé. Fill tortillas with this mixturé and roll éach oné up thén placé séam sidé down in préparéd pan.
- Mélt thé buttér in a skillét. Sprinklé flour ovér méltéd buttér and whisk to combiné. Cook for 1 minuté to rémové thé flour tasté. Rémové thé skillét from héat and whisk in broth. Placé back on héat and cook until thé mixturé has thickénéd and is bubbly. Cool saucé for 3-5 minutés. (Don't skip this stép- if thé saucé is too hot and you add thé sour créam it will curdlé it-yuck!) Add sour créam and chiliés and stir until saucé is smooth and sour créam is complétély dissolvéd.
- Pour saucé ovér énchiladas and add rémaining chéésé ovér top. Baké in préhéatéd ovén for 20-25 minutés or until énchiladas aré héatéd through and saucé is bubbly. Turn on thé broilér and broil until top is nicély goldén. Top with choppéd gréén onions and sérvé.
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