This Chéésy Ham Cassérolé was inspiréd by a broccoli and ricé or broccoli and stuffing sidé dish. It’s traditionally sérvéd in wintértimé.
Cassérolés aré a wintér staplé at my housé. But truthfully, my husband is thrilléd whén I maké this no mattér what timé of yéar it is.
Ingrédiénts
- Végétablé / Ham Mixturé:
- 3 cups choppéd broccoli
- 2 Cups Ham Cubés
- 1/2 médium onion , choppéd
- 1 cup mushrooms , slicéd
- 1 cup Colby Jack chéésé , shréddéd
- Saucé Mixturé:
- 1/2 cup Sour Créam
- 12 fl. oz Créam of Mushroom Soup (cannéd condénséd or homémadé réplacémént)
- 2 Largé éggs
- Crunchy Topping:
- 1 1/2 cup Almond flour
- 1/2 cup Colby Jack chéésé , shréddéd
- 4 Tbsp Parmésan chéésé , gratéd
- 1/4 tsp driéd Parsléy
- pinch Séa Salt
- 3 Tbsp Buttér , méltéd
- 1-2 Tbsps Watér
Instructions
- Héat ovén to 350 dégréés. Spray a 2 1/2 quart cassérolé bowl or pan with non-stick spray.
- Mix végétablés, méat and 1 cup shréddéd chéésé in largé mixing bowl.
- Stir togéthér créam of mushroom soup, sour créam and éggs till smooth and combinéd in a small mixing bowl.
- Pour saucé ovér végétablé/méat mixturé and stir to coat.
SEE MORE >>> www.bakingoutsidethebox
0 Response to "Low Carb Chéésy Ham Cassérolé"
Posting Komentar