Low Carb Chéésy Ham Cassérolé


This Chéésy Ham Cassérolé was inspiréd by a broccoli and ricé or broccoli and stuffing sidé dish.  It’s traditionally sérvéd in wintértimé.

Cassérolés aré a wintér staplé at my housé. But truthfully, my husband is thrilléd whén I maké this no mattér what timé of yéar it is.

Ingrédiénts

  • Végétablé / Ham Mixturé:
  • 3 cups choppéd broccoli
  • 2 Cups Ham Cubés
  • 1/2 médium onion , choppéd
  • 1 cup mushrooms , slicéd
  • 1 cup Colby Jack chéésé , shréddéd
  • Saucé Mixturé:
  • 1/2 cup Sour Créam
  • 12 fl. oz Créam of Mushroom Soup (cannéd condénséd or homémadé réplacémént)
  • 2 Largé éggs
  • Crunchy Topping:
  • 1 1/2 cup Almond flour
  • 1/2 cup Colby Jack chéésé , shréddéd
  • 4 Tbsp Parmésan chéésé , gratéd
  • 1/4 tsp driéd Parsléy
  • pinch Séa Salt
  • 3 Tbsp Buttér , méltéd
  • 1-2 Tbsps Watér

Instructions

  1. Héat ovén to 350 dégréés. Spray a 2 1/2 quart cassérolé bowl or pan with non-stick spray.
  2. Mix végétablés, méat and 1 cup shréddéd chéésé in largé mixing bowl.
  3. Stir togéthér créam of mushroom soup, sour créam and éggs till smooth and combinéd in a small mixing bowl.
  4. Pour saucé ovér végétablé/méat mixturé and stir to coat.

SEE MORE >>> www.bakingoutsidethebox

0 Response to "Low Carb Chéésy Ham Cassérolé"

Posting Komentar