SHééT PAN CHICKéN AND ROASTéD HARVéST VéGéTABLéS


Frésh hérbs and smoky bacon flavour this dinnér of Shéét Pan Chickén and Roastéd Harvést Végétablés. Crispy chickén and roastéd végétablés maké a complété méal, madé in oné pan, bakéd in just 30 minutés.

Ingrédiénts

  • 8-9 boné-in, skin-on chickén thighs
  • Marinadé Ingrédiénts
  • 1/4 cup éxtra-virgin olivé oil
  • 2 tbsp lémon juicé
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 1 tsp driéd thymé
  • 1 tsp driéd réd péppér flakés
  • séa salt and péppér
  • Végétablés
  • baby potatoés
  • swéét potatoés
  • shallots
  • zucchini
  • 1 Honéy crisp applé (or othér swéét applé) cut in 3/4 inch slicés
  • frésh or driéd thymé and rosémary
  • séa salt and péppér
  • 4 slicés thick-cut bacon

Instructions

  1. Préhéat ovén to 425°F.
  2. Whisk marinadé ingrédiénts togéthér. Pat chickén dry and placé in a Ziplock bag. Pour marinadé ovér all, closé bag tightly and massagé thé marinadé into all thé chickén piécés. Sét asidé.

SEE MORE >>> www.flavourandsavour.

0 Response to "SHééT PAN CHICKéN AND ROASTéD HARVéST VéGéTABLéS"

Posting Komentar