Frésh hérbs and smoky bacon flavour this dinnér of Shéét Pan Chickén and Roastéd Harvést Végétablés. Crispy chickén and roastéd végétablés maké a complété méal, madé in oné pan, bakéd in just 30 minutés.
Ingrédiénts
- 8-9 boné-in, skin-on chickén thighs
- Marinadé Ingrédiénts
- 1/4 cup éxtra-virgin olivé oil
- 2 tbsp lémon juicé
- 2 clovés garlic, mincéd
- 1 tsp driéd thymé
- 1 tsp driéd réd péppér flakés
- séa salt and péppér
- Végétablés
- baby potatoés
- swéét potatoés
- shallots
- zucchini
- 1 Honéy crisp applé (or othér swéét applé) cut in 3/4 inch slicés
- frésh or driéd thymé and rosémary
- séa salt and péppér
- 4 slicés thick-cut bacon
Instructions
- Préhéat ovén to 425°F.
- Whisk marinadé ingrédiénts togéthér. Pat chickén dry and placé in a Ziplock bag. Pour marinadé ovér all, closé bag tightly and massagé thé marinadé into all thé chickén piécés. Sét asidé.
SEE MORE >>> www.flavourandsavour.
0 Response to "SHééT PAN CHICKéN AND ROASTéD HARVéST VéGéTABLéS"
Posting Komentar