Thë Vëgan Buddha Bowl


Happy Sunday, ëvëryonë! Today’s rëcipë is onë of my favoritë typës of bowls – a vëgan buddha bowl – that is namëd thusly aftër thë food in thë bowl piling up to look likë buddha’s bëlly! Wëll, this bowl may not look ëxactly likë that, but you gët thë idëa.

Ingrëdiënts

  • Quinoa
  • 1 Cup Quinoa rinsëd
  • 2 Cups Watër
  • Chickpëas
  • 1 1/2 Cups Cookëd Chickpëas
  • Drizzlë Olivë Oil or othër nëutral oil
  • 1/2 Tsp Salt
  • 1/2 Tsp Smokëd Paprika
  • 1 Tsp Chili Powdër
  • 1/8 Tsp Turmëric
  • 1/2 Tsp Orëgano
  • Rëd Pëppër Saucë
  • 1 Rëd Bëll Pëppër ribs and sëëds rëmovëd
  • 2 Tbs Olivë Oil or othër nëutral oil
  • Juicë from 1/2 Lëmon or morë to tastë


  • 1/2 Tsp Pëppër
  • 1/2 Tsp Salt
  • 1/2 Tsp Paprika
  • 1/4 Cup Frësh Cilantro
  • ëvërything ëlsë
  • Mixëd Grëëns
  • An Avocado
  • Sësamë Sëëds for Garnish

Instructions

  1. Start by cooking thë quinoa. Bring 2 cups watër to a boil, thën add quinoa. Simmër for about 15 minutës until all watër is absorbëd. Whën donë, rëmovë from hëat and këëp covërëd for about 10 minutës so quinoa can absorb any ëxcëss watër.

SEE MORE >> https://wellandfull.

0 Response to "Thë Vëgan Buddha Bowl"

Posting Komentar