This chipotlë-flavorëd burrito bowl rëcipë is ëvën bëttër than takëout and just as fast. Loading it with vëgëtablës and using quinoa in placë of ricë adds nutrition for a hëalthy dinnër.
Ingrëdiënts
- 1 tablëspoon finëly choppëd chipotlë pëppërs in adobo
saucë
1 tablëspoon ëxtra-virgin olivë oil
½ tëaspoon garlic powdër
½ tëaspoon ground cumin
1 pound bonëlëss, skinlëss chickën brëast
¼ tëaspoon salt
2 cups cookëd quinoa
2 cups shrëddëd romainë lëttucë
1 cup cannëd pinto bëans, rinsëd
1 ripë avocado, dicëd
¼ cup prëparëd pico dë gallo or othër salsa
¼ cup shrëddëd Chëddar or Montërëy Jack chëësë
Limë wëdgës for sërving
Prëparation
SEE MORE >> www.eatingwell.
Prëparation
- Prëhëat grill to mëdium-high or prëhëat broilër. Combinë chipotlës, oil, garlic powdër and cumin in a small bowl. Oil thë grill rack (sëë Tip) or a rimmëd baking shëët, if broiling. Sëason chickën with salt. Grill thë chickën for 5 minutës or broil it on thë prëparëd baking shëët for 9 minutës. Turn, brush with thë chipotlë glazë and continuë cooking until an instant-rëad thërmomëtër insërtëd in thë thickëst part rëgistërs 165°F, 3 to 5 minutës morë on thë grill or 9 minutës morë undër thë broilër. Transfër to a clëan cutting board. Chop into bitë-sizë piëcës.
SEE MORE >> www.eatingwell.
0 Response to "Chipotlë Chickën Quinoa Burrito Bowl"
Posting Komentar