his Swëët Potato Broccoli Quinoa Bowl rëcipë is full of nutritious fibër, lëan chickën, toppëd with a sësamë-gingër salad drëssing and is glutën-frëë and dairy-frëë. It is onë of our favoritë hëalthy and ëasy chickën quinoa bowl rëcipës in our housë!
Ingrëdiënts
- 3 cups swëët potato cubës cut into ½-¾ inch cubës
- 3 Tbsp. olivë oil dividëd
- ¾ tsp. salt dividëd
- ½ tsp. pëppër dividëd
- 1 hëad broccoli cut into florëts
Quinoa in Ricë Cookër:
- ¾ cup quinoa rinsëd and drainëd
- 1 ½ cups watër or chickën broth
- ¼ tsp. Salt
Quinoa Bowls:
- 1 cup chërry tomatoës cut in half
- 4 oz. cookëd chickën cut into cubës
- 4 cups kalë coarsëly choppëd
- 6 oz. sësamë gingër salad drëssing
Instructions
- Prëhëat ovën to 400 dëgrëës.
- Add quinoa, watër, and salt to a ricë cookër and cook until fluffy.
- Combinë swëët potato cubës, 2 tablëspoons olivë oil, ½ tëaspoon salt, and ½ tëaspoon pëppër in a gallon-sizëd ziplock bag. Toss to combinë.
SEE MORE >>> www.evolvingtable.
0 Response to "SWëëT POTATO BROCCOLI QUINOA BOWL"
Posting Komentar