Palèo Slow Cookèr Mèatballs in Marinara Saucè

LUNCH

Makè a big batch of thèsè Palèo Slow Cookèr Mèatballs for a dèlicious strèss-frèè dinnèr!  èasy, Wholè30, Palèo frièndly, and kid frièndly mèatballs in marinara saucè that makès ènough for a crowd and grèat for lèftovèrs.  Sèrvè with vèggiè noodlès, swèèt potatoès, or èvèn èggs – thèy’rè pèrfèct with anything!

Ingrèdiènts
for thè mèatballs:

  • 1 and 3/4 lbs ground bèèf 85% lèan*
  • 1 ègg
  • 1/4 cup blanchèd almond flour
  • 3/4 tsp finè grain sèa salt dividèd
  • 2 tsp onion powdèr
  • 1/2 tsp garlic powdèr
  • 1 tbsp Italian sèasoning blènd**
  • gènèrous pinch crushèd rèd pèppèr adjust for spicè prèfèrèncè
  • 1 tbsp choppèd frèsh parslèy - optional

for thè saucè:

  • 1 - 28 oz can crushèd tomatoès with basil***
  • 1 - 14 oz can dicèd tomatoès with basil and garlic***
  • 1 - 6 oz can tomato pastè
  • 1/2 mèdium onion choppèd
  • 2 tbsp choppèd frèsh garlic
  • 2 tbsp choppèd frèsh orègano lèavès
  • 2 bay lèavès
  • sèa salt to tastè

SEE MORE >>> www.paleorunningmomma

0 Response to "Palèo Slow Cookèr Mèatballs in Marinara Saucè"

Posting Komentar