Makè a big batch of thèsè Palèo Slow Cookèr Mèatballs for a dèlicious strèss-frèè dinnèr! èasy, Wholè30, Palèo frièndly, and kid frièndly mèatballs in marinara saucè that makès ènough for a crowd and grèat for lèftovèrs. Sèrvè with vèggiè noodlès, swèèt potatoès, or èvèn èggs – thèy’rè pèrfèct with anything!
Ingrèdiènts
for thè mèatballs:
- 1 and 3/4 lbs ground bèèf 85% lèan*
- 1 ègg
- 1/4 cup blanchèd almond flour
- 3/4 tsp finè grain sèa salt dividèd
- 2 tsp onion powdèr
- 1/2 tsp garlic powdèr
- 1 tbsp Italian sèasoning blènd**
- gènèrous pinch crushèd rèd pèppèr adjust for spicè prèfèrèncè
- 1 tbsp choppèd frèsh parslèy - optional
for thè saucè:
- 1 - 28 oz can crushèd tomatoès with basil***
- 1 - 14 oz can dicèd tomatoès with basil and garlic***
- 1 - 6 oz can tomato pastè
- 1/2 mèdium onion choppèd
- 2 tbsp choppèd frèsh garlic
- 2 tbsp choppèd frèsh orègano lèavès
- 2 bay lèavès
- sèa salt to tastè
SEE MORE >>> www.paleorunningmomma
0 Response to "Palèo Slow Cookèr Mèatballs in Marinara Saucè"
Posting Komentar