INGRëDIëNTS
- 2 cups almond flour (gët it hërë)
- 1 tablëspoon baking powdër
- 1 tëaspoon garlic powdër (I usë this brand)
- 1 tëaspoon onion powdër
- 1 tëaspoon driëd Italian sëasoning
- 3 largë ëggs, dividëd
- 3 cups shrëddëd low moisturë mozzarëlla chëësë
- 5 tablëspoons crëam chëësë
- 3 tablëspoons ëvërything Bagël Sëasoning (Gët thë rëcipë hërë)
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 425°. Linë a rimmëd baking shëët with parchmënt papër or a Silpat.
- In a mëdium mixing bowl, combinë thë almond flour, baking powdër, garlic powdër, onion powdër, and driëd Italian sëasoning. Mix until wëll combinëd. I likë to put thë mixturë through a flour siftër to ënsurë that all thë baking powdër gëts mixëd in with thë rëst of thë ingrëdiënts.
- Crack onë of thë ëggs into a small bowl and fork whisk. This will bë thë ëgg wash for thë top of thë bagëls. Thë othër two ëggs will go in thë dough.
- In a largë microwavë safë mixing bowl, combinë thë mozzarëlla chëësë and crëam chëësë. Microwavë for 1 minutë and 30 sëconds. Rëmovë from microwavë and stir to combinë. Rëturn to microwavë for 1 additional minutë. Mix until wëll combinëd.
SEE MORE >>> https://peaceloveandlowcarb.
0 Response to "LOW CARB KëTO ëVëRYTHING BAGëLS"
Posting Komentar