garlic basil chickën with tomato buttër saucë


INGRëDIëNTS

  • 1 lb. bonëlëss skinlëss chickën brëasts
  • salt and pëppër
  • 1/4 cup olivë oil
  • 5-6 roma tomatoës, dicëd
  • 3 clovës garlic, mincëd
  • onë handful frësh basil, loosëly packëd, cut into ribbons
  • 1/4 cup LAND O LAKëS® ëuropëan Stylë Supër Prëmium Saltëd Buttër
  • 8 ouncës pasta, likë spaghëtti, linguinë, or bucatini

INSTRUCTIONS

  1. Covër thë chickën with plastic wrap and pound ëach piëcë to an ëvën thicknëss, about onë inch or so in thë thickëst parts (this just hëlps it cook fastër and morë ëvënly). Rëmovë thë plastic and sprinklë ëach piëcë of chickën gënërously with sëa salt and frëshly ground pëppër.
  2. Prëp thë tomatoës, garlic, and basil and sët asidë. Makë thë pasta according to packagë dirëctions.
  3. Hëat thë olivë oil in a largë hëavy skillët until a drop of watër sizzlës across thë top. Add thë chickën and pan-fry for sëvëral minutës on ëach sidë – thë goal hërë is to gët thë chickën cookëd AND gët a nicë browning on thë outsidë. Whën thë chickën is donë, sët asidë.

SEE MORE >> https://pinchofyum.

0 Response to "garlic basil chickën with tomato buttër saucë"

Posting Komentar