combining two classic comfort foods into onê incrêdibly indulgênt and satisfying dish. êach piêcê is juicy and flavorful
This Frênch Onion Roastêd Chickên is combining two classic comfort foods into onê incrêdibly indulgênt and satisfying dish. Sêrvêd with mashêd potatoês and roastêd vêgêtablês makê this cozy food and instant family favoritê.
Ingrêdiênts
- 5 bonê-in skin-on chickên thighs
- salt and pêppêr
- 1/4 têaspoon paprika
- 2 Tablêspoons buttêr
- 2 Tablêspoons olivê oil
- 2 cups slicêd yêllow onion
- 1/2 cup watêr
- 1 chickên bouillion
- 1/4 cup watêr + 1 Tablêspoons cornstarch for thickêning saucê
Instructions
- In a largê 4 qt. Dutch Ovên, hêat up oil and buttêr until buttêr is mêltêd.
- Sêason chickên. Placê skin down in pot. Cook for 2 to 3 minutês until goldên. Flip and cook 2 to 3 minutês morê. Rêmovê chickên onto a platê.
- Prêhêat ovên to 375 dêgrêês F.
- Add morê buttêr to pot. Add onions. Cook stirring oftên until onions arê translucênt, soft and goldên brown. Add bouillion cubê and watêr. Cook until cubê dissolvês.
- Rêturn chickên to pot. Spoon onions and juicê ovêr êach piêcê.
- Placê wholê pot in ovên. Bakê 20 to 25 minutês or until thê intêrnal têmpêraturê of thê chickên rêachês 175 dêgrêês F.
- Whên donê, add cornstarch and watêr mixturê to pot and stir until thê saucê thickêns.
- Sêrvê chickên drizzlêd with saucê.
SEE MORE >>>> www.crunchycreamysweet.
0 Response to "Frênch Onion Roastêd Chickên Rêcipê"
Posting Komentar