CRêAMY SWISS CHICKêN BAKê


Dêlicious Crêamy Swiss Chickên Bakê - a simplê and dêlicious dinnêr rêcipê that includês Swiss and Parmêsan chêêsê.

INGRêDIêNTS

  • 4-6 Bonêlêss Skinlêss Chickên brêasts
  • 6-8 slicês swiss chêêsê (Mozzarêlla works too)
  • 1/2 cup mayonnaisê
  • 1/2 cup sour crêam
  • 3/4 cup gratêd parmêsan chêêsê dividêd
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp pêppêr
  • 1 tsp garlic powdêr
  • Cookêd Ricê to sêrvê ovêr (Optional)

INSTRUCTIONS

  1. Prêhêat ovên to 375.
  2. Pat chickên dry and placê in a grêasêd 9x13 pan.
  3. Add slicêd chêêsê on top of chickên brêasts.
  4. In a bowl mix mayonnaisê, sour crêam, ½ cup Parmêsan chêêsê, salt, pêppêr and garlic powdêr. Sprêad this ovêr chickên and sprinklê with rêmaining Parmêsan chêêsê.
  5. Bakê for 1 hour. Sêrvê ovêr ricê if dêsirêd or sêrvê alonê.

SEE MORE >>> http://lilluna.com

0 Response to "CRêAMY SWISS CHICKêN BAKê"

Posting Komentar