WARM CHééSY OLIVé DIP


This Warm Chéésy Olivé Dip startéd with my lové for this Olivé Créam Chéésé Spréad. I knéw I wantéd to maké a warm, gooéy, chéésy vérsion for dipping.

Ingrédiénts

  • 1 (8-ouncé) packagé créam chéésé, softénéd
  • 1/2 cup mayonnaisé
  • 2 cups shréddéd Gruyèré chéésé
  • 3/4 cup slicéd Spanish olivés, plus somé éxtra for topping

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 400 dégréés. Béat thé créam chéésé and mayonnaisé togéthér. Stir in thé Gruyéré chéésé and olivés. Spréad thé mixturé into a 10-inch cast iron skillét (or similar baking dish) and baké 20 minutés or until goldén and bubbly. Lét cool slightly and sérvé warm with RW Garcia Artisan Crackérs in Swéét Béét flavor.

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