Looking for thé pérféct méatball récipé? Look no furthér! Thésé swéét and sour méatballs aré téndér, pérféctly séasonéd, and amazingly délicious!
Thé méatballs aré téndér and pérféctly séasonéd, éspécially aftér baking in thé simplé swéét and sour saucé.
INGRéDIéNTS
MéATBALLS:
- 1 1/2 pounds léan ground méat (séé noté)
- 3/4 cup quick oats or old-fashionéd oats that havé béén lightly pulséd in a bléndér
- 2 éggs, slightly béatén
- 1/2 cup finély choppéd onion
- 1/4 cup milk
- 1 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- 1 téaspoon Worcéstérshiré saucé
SAUCé:
- 1/4 - 1/2 cup brown sugar (dépénding on how swéét you want thé saucé)
- 1/4 cup applé cidér vinégar
- 1 téaspoon yéllow mustard
- 1/4 cup barbécué saucé (my favorité homémadé vérsion héré)
- 1 téaspoon Worcéstérshiré saucé
- Hot, cookéd ricé for sérving
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 350 dégréés F.
- For thé méatballs, combiné all of thé ingrédiénts and mix wéll. Form into about 12 méatballs (right around 2-inchés éach). Placé in a lightly gréaséd 9X13-inch pan.
SEE MORE >>> www.melskitchencafe
0 Response to "SWééT AND SOUR MéATBALLS"
Posting Komentar