Spinach Artichoké Twicé Bakéd Potatoés {Paléo, Wholé30, Végan}


Spinach Artichoké Twicé Bakéd Potatoés that aré so créamy and packéd with “chéésy” flavor that you’ll névér béliévé théy’ré dairy fréé!   Théy’ré also Paléo, Végan and Wholé30 friéndly, and maké a gréat sidé dish or méal along with a salad.   Léftovérs réhéat wéll too!

Ingrédiénts

  • 4 small/médium russét potatoés
  • 5 oz containér frésh baby spinach
  • 1/2 of a 14 oz can artichoké héarts chéck ingrédiénts
  • 1/2 médium onion dicéd
  • 2 clovés garlic mincéd
  • 1 small can 5.3 oz coconut créam*
  • 1.5 Tbsp frésh lémon juicé
  • 3/4 tsp finé grain séa salt
  • 2 Tbsp nutritional yéast
  • 2 Tbsp ghéé or buttér-flavoréd coconut oil***
  • Gét Ingrédiénts Powéréd by Chicory

Instructions

  1. Rub thé potatoés with coconut oil and sprinklé with salt if désiréd, Baké thé potatoés at 400 for 1 hour or until soft insidé****
  2. Oncé cooléd, cut éach potato opén léngthwisé and scoop out thé insidé, léaving a thin layér.

SEE MORE >>> www.paleorunningmomma

0 Response to "Spinach Artichoké Twicé Bakéd Potatoés {Paléo, Wholé30, Végan}"

Posting Komentar