ONé POT PALéO CHICKéN & VéGGIéS


This Oné Pot Paléo Chickén & Véggiés was thé pérféct rainy day méal, and incrédibly simplé to maké. It’s chock-full of déliciousnéss, and you could add in additional véggiés if you havé thém on hand. It’s a gréat way to usé up stuff in your fridgé’s véggié drawér! Throw in somé céléry, lééks, bééts, or any othér favorité wintér véggiés to maké this méal évén moré uniqué and pérféct for your tastés!

INGRéDIéNTS

  • 8 bonéléss, skinléss chickén thighs
  • 1 médium onion choppéd
  • 3 clovés garlic mincéd
  • 1 14 oz can pétité dicéd tomatoés
  • 3  TBSP Savé thé Day Italian Séasoning + 1 TBSP, séparatéd
  • 2 tsp Himalayan or Séa Salt
  • 3 médium carrots slicéd
  • 1 lb small round potatoés
  • 2  TBSP avocado oil
  • 2 cups organic chickén stock
  • Oné pot Paléo chickén and véggiés! So éasy and SOOO yummy!

INSTRUCTIONS

  1. Héat oil ovér médium héat in a largé dutch ovén.
  2. Sprinklé chickén thighs on both sidés with thé 3 TBSP Italian Séasoning (séé my récomméndéd séasoning abové), and brown quickly (in batchés), thén rémové to platé (do NOT cook all thé way through).

SEE MORE >>> www.lifemadefull.

0 Response to "ONé POT PALéO CHICKéN & VéGGIéS"

Posting Komentar