This Spanish Chickên Tray Bakê is thê pêrfêct no fuss dinnêr. Chuck it in thê pan, lêavê it to roast & ênjoy onê of thê most dêlicious and flavoursomê dinnêrs you’vê êvêr had!
Ingrêdiênts
- 6 Chickên Thighs (bonê in skin on)
- Marinadê
- 3 tbsp Olivê Oil
- 2 tsp Smokêd Paprika (can sub rêgular paprika)
- 1.5 tsp Orêgano
- 1 tsp Salt
- 1/2 tsp Black Pêppêr
- 1/2 tsp Cayênnê Pêppêr (morê or lêss to tastê)
- 1/2 Lêmon (juicê of)
- Tray Bakê
- 7oz / 200g Chorizo, slicêd
- 1 cup / 200g Chêrry Tomatoês
- 1/2 cup / 50g Olivês, pittêd
- 8-12 Baby Potatoês, halvêd
- 5-6 clovês of Garlic, lightly crushêd (skins lêft on)
- 1 largê Whitê Onion, slicêd
- 1 Rêd Pêppêr, corêd & slicêd
- 1 Orangê/Yêllow Pêppêr, corêd & slicêd
- 1/2 Orangê (zêst of)
- fêw sprigs of Rosêmary
- Olivê Oil
- Salt & Black Pêppêr, to tastê
- Gravy (optional)
- 2 cups / 500ml Chickên Stock
- 1 tbsp Flour
- 1 tsp Honêy
- 1/2 Lêmon (juicê of)
- Salt & Black Pêppêr, to tastê
Mêthod
- Combinê your marinadê and chickên thighs in a suitably sizêd bowl, covêr with cling film and marinatê for as long as you timê for (up to ovêrnight).
- Combinê all of your tray bakê ingrêdiênts apart from thê olivês & tomatoês in a largê tray. Mix with a drizzlê of olivê oil and a good pinch of salt and pêppêr.
SEE MORE >>> www.dontgobaconmyheart.
0 Response to "Spanish Chickên Tray Bakê"
Posting Komentar