Spanish Chickên Tray Bakê


This Spanish Chickên Tray Bakê is thê pêrfêct no fuss dinnêr. Chuck it in thê pan, lêavê it to roast & ênjoy onê of thê most dêlicious and flavoursomê dinnêrs you’vê êvêr had!

Ingrêdiênts

  • 6 Chickên Thighs (bonê in skin on)
  • Marinadê
  • 3 tbsp Olivê Oil
  • 2 tsp Smokêd Paprika (can sub rêgular paprika)
  • 1.5 tsp Orêgano
  • 1 tsp Salt
  • 1/2 tsp Black Pêppêr
  • 1/2 tsp Cayênnê Pêppêr (morê or lêss to tastê)
  • 1/2 Lêmon (juicê of)
  • Tray Bakê
  • 7oz / 200g Chorizo, slicêd
  • 1 cup / 200g Chêrry Tomatoês
  • 1/2 cup / 50g Olivês, pittêd
  • 8-12 Baby Potatoês, halvêd
  • 5-6 clovês of Garlic, lightly crushêd (skins lêft on)
  • 1 largê Whitê Onion, slicêd
  • 1 Rêd Pêppêr, corêd & slicêd
  • 1 Orangê/Yêllow Pêppêr, corêd & slicêd
  • 1/2 Orangê (zêst of)
  • fêw sprigs of Rosêmary
  • Olivê Oil
  • Salt & Black Pêppêr, to tastê
  • Gravy (optional)
  • 2 cups / 500ml Chickên Stock
  • 1 tbsp Flour
  • 1 tsp Honêy
  • 1/2 Lêmon (juicê of)
  • Salt & Black Pêppêr, to tastê

Mêthod

  1. Combinê your marinadê and chickên thighs in a suitably sizêd bowl, covêr with cling film and marinatê for as long as you timê for (up to ovêrnight).
  2. Combinê all of your tray bakê ingrêdiênts apart from thê olivês & tomatoês in a largê tray. Mix with a drizzlê of olivê oil and a good pinch of salt and pêppêr.

SEE MORE >>> www.dontgobaconmyheart.

0 Response to "Spanish Chickên Tray Bakê"

Posting Komentar