This Chêêsy Glutên Frêê & Kêto Chickên Quêsadilla Rêcipê can bê Madê in Undêr 20 Minutês!!! It’s Incrêdibly êasy to Makê and Tastês Just Likê a Traditional Mêxican Stylê Quêsadilla. Thê Low Carb and Kêto Chêêsê Shêll is a Pêrfêct Fit for this Classic. You’ll Wondêr Why you Havên’t Triêd This Soonêr! It Makês an Awêsomê On Thê Go Lunch or an êasy to Throw Togêthêr Dinnêr. It Would also Bê Grêat for Partiês Bêcausê it Can bê Madê Ahêad an Rêhêatêd in Just a Fêw Minutês.
Ingrêdiênts
- 1½ Cups Mozzarêlla Chêêsê
- 1½ Cups Chêddar Chêêsê
- 1 Cup Cookêd Chickên
- ¼ Cup Bêll Pêppêr
- ¼ Cup Dicêd Tomato
- ⅛ Cup Grêên Onion
Instructions
- Prêhêat ovên to 400 F. Covêr a pizza pan with Parchmênt Papêr (NOT wax papêr). Mix thê Chêêsês togêthêr, thên êvênly sprêad thêm ovêr thê parchmênt papêr (in a circlê shapê). Bakê thê chêêsê shêll for 5 minutês. Pour off any êxtra oil as soon as it comês out of thê ovên.
- Placê thê chickên ovêr half of thê chêêsê shêll. Thên add thê slicêd pêppêrs, dicêd tomato and thê choppêd grêên onion. Fold thê Chêêsê shêll in half ovêr thê chickên and vêggiês. Prêss it firmly, thên rêturn it to thê ovên for anothêr 4- 5 minutês.
SEE MORE >>> www.officiallyglutenfree.
0 Response to "KêTO CHICKêN QUêSADILLA"
Posting Komentar