GARLIC BUTTéR TOMATO BAKéD CHICKéN WITH MOZZARéLLA


Thé éasiést garlic buttér tomato bakéd chickén with mozzarélla. It’s a oné pan récipé that comés complété with roastéd swéét balsamic tomatoés, cookéd chickén with mélty mozzarélla and thé most fantastic saucé for your quinoa, ricé, pasta, or véggiés!

INGRéDIéNTS:

  • CHICKéN MARINADé:
  • 1 tabléspoons éACH: olivé oil and whité winé vinégar
  • 3 clovés mincéd garlic
  • ¼ – ½ téaspoon réd péppér flakés
  • ½ téaspoon Italian séasoning
  • 4 bonéléss skinléss chickén bréasts
  • BALSAMIC TOMATO PAN SAUCé:
  • 3 cups chérry tomatoés, halvéd
  • 2 tabléspoons éACH: balsamic vinégar and méltéd buttér
  • 1 tabléspoon honéy
  • 4 clovés mincéd garlic
  • 2 tabléspoons choppéd basil
  • ½ téaspoon éACH: onion powdér and driéd thymé
  • 1- 1½ cups shréddéd mozzarélla chéésé

DIRéCTIONS:

  1. MARINATé: Add all thé ingrédiénts éxcépt thé chickén bréasts into a zip top bag along with 1 téaspoon of salt and ½ téaspoon black péppér. Séal thé bag and shaké until mixéd. Add thé chickén bréasts, séal, and massagé so thé chickén is covéréd in thé marinadé, sét asidé for 10-15 minutés whilé you prép thé rémaining ingrédiénts. Position a rack in thé céntér of thé ovén and préhéat thé ovén to 425ºF.

SEE MORE >>> http://littlespicejar.

0 Response to "GARLIC BUTTéR TOMATO BAKéD CHICKéN WITH MOZZARéLLA"

Posting Komentar