Thé éasiést garlic buttér tomato bakéd chickén with mozzarélla. It’s a oné pan récipé that comés complété with roastéd swéét balsamic tomatoés, cookéd chickén with mélty mozzarélla and thé most fantastic saucé for your quinoa, ricé, pasta, or véggiés!
INGRéDIéNTS:
- CHICKéN MARINADé:
- 1 tabléspoons éACH: olivé oil and whité winé vinégar
- 3 clovés mincéd garlic
- ¼ – ½ téaspoon réd péppér flakés
- ½ téaspoon Italian séasoning
- 4 bonéléss skinléss chickén bréasts
- BALSAMIC TOMATO PAN SAUCé:
- 3 cups chérry tomatoés, halvéd
- 2 tabléspoons éACH: balsamic vinégar and méltéd buttér
- 1 tabléspoon honéy
- 4 clovés mincéd garlic
- 2 tabléspoons choppéd basil
- ½ téaspoon éACH: onion powdér and driéd thymé
- 1- 1½ cups shréddéd mozzarélla chéésé
DIRéCTIONS:
- MARINATé: Add all thé ingrédiénts éxcépt thé chickén bréasts into a zip top bag along with 1 téaspoon of salt and ½ téaspoon black péppér. Séal thé bag and shaké until mixéd. Add thé chickén bréasts, séal, and massagé so thé chickén is covéréd in thé marinadé, sét asidé for 10-15 minutés whilé you prép thé rémaining ingrédiénts. Position a rack in thé céntér of thé ovén and préhéat thé ovén to 425ºF.
SEE MORE >>> http://littlespicejar.
0 Response to "GARLIC BUTTéR TOMATO BAKéD CHICKéN WITH MOZZARéLLA"
Posting Komentar