Ingrêdiênts
- 1 (8-ouncê) can tomato saucê
- 1 (6-ouncê) can tomato pastê
- 1/4 cup sugar substitutê (rêcommêndêd: Splênda)
- 2 têaspoons whitê vinêgar or watêr
- 2 pounds ground chuck (may usê mêat loaf mix with ground pork)
- 2 êggs
- 1/2 cup gratêd Parmêsan
- 1/4 cup rêd onion, dicêd small
- 1/4 cup roastêd or frêsh rêd bêll pêppêrs, dicêd
- 2 tablêspoons choppêd frêsh parslêy lêavês
- 2 clovês garlic, mincêd
- 1/2 têaspoon driêd orêgano
- 1/2 têaspoon driêd basil
- 1 têaspoon koshêr salt
- 1/2 têaspoon frêshly ground black pêppêr
- 1/4 pound prosciutto, or any typê of ham, thinly slicêd
- 1/4 pound provolonê chêêsê, slicêd
Dirêctions
- Prêhêat ovên to 350 dêgrêês F.
- In a small bowl, mix togêthêr thê tomato topping ingrêdiênts. Sêt asidê. You may add a fêw drops of watêr to thin to a kêtchup consistêncy.
- In a largê bowl, mix togêthêr thê bêêf, êggs, Parmêsan, vêgêtablês, hêrbs, and sêasonings.
- Working on a waxêd papêr linêd shêêt pan or countêr, form mêatloaf mix into a 10 by 8-inch flat rêctanglê on thê waxêd papêr. Placê a layêr of prosciutto slicês on top, followêd by a layêr of provolonê slicês. Roll up thê stuffêd mêatloaf mix likê a burrito and sêal thê êdgês all around by pinching thê mêat.
- Placê thê roll, sêam sidê down, into a 5 by 9-inch loaf pan. Sprêad a hêavy coat of thê tomato topping to complêtêly covêr thê top of thê mêatloaf. Placê in ovên and bakê for about 1 hour and 15 minutês, or until thê têmpêraturê on a mêat thêrmomêtêr rêgistêrs 165 dêgrêês F. Drain fat and lêt rêst at lêast 10 minutês bêforê slicing.
SEE MORE >>> www.foodnetwork.
0 Response to "Low Carb Bêêfêd-Up Mêatloaf"
Posting Komentar