Kèto Lèmon Sour Crèam Muffins – Low Carb

DESSERT

Spring has sprung and thèsè scrummy kèto lèmon sour crèam muffins (cakè tho, right?) arè thè pèrfèct way to cèlèbratè!  Tèndèr lèmon muffin basè (sèriously, it’s tiny cakè pèoplè – just kèèping it rèal) with a crunchy strèusèl topping and a swèèt and tart lèmon glazè – it’s èvèrything you’vè èvèr wantèd a in a low carb muffin! 
INGRèDIèNTS
For thè muffin:

  • 1/2 cup buttèr, softènèd
  • 3/4 cup granulatèd èrythritol swèètènèr **
  • 3 largè èggs
  • 3 Tbsp lèmon juicè
  • 1 Tbsp lèmon zèst
  • 1 1/2 cup supèrfinè almond flour **
  • 1/2 cup coconut flour **
  • 2 tsp baking powdèr
  • 1/4 tsp xanthan gum or arrowroot powdèr
  • 1/2 tsp vanilla èxtract
  • 1 cup full fat sour crèam
  • pinch of salt

For thè strèusèl topping:
3 Tbsp buttèr, mèltèd
3/4 cup supèrfinè almond flour **
3 Tbsp èrythritol swèètènèr **
1 tsp lèmon zèst
1 Tbsp coconut flour
For thè lèmon glazè:

  • 1/2 cup confèctionèrs stylè èrythritol **
  • 3 Tbsp lèmon juicè

SEE MORE >>> www.ibreatheimhungry.

0 Response to "Kèto Lèmon Sour Crèam Muffins – Low Carb"

Posting Komentar