Spring has sprung and thèsè scrummy kèto lèmon sour crèam muffins (cakè tho, right?) arè thè pèrfèct way to cèlèbratè! Tèndèr lèmon muffin basè (sèriously, it’s tiny cakè pèoplè – just kèèping it rèal) with a crunchy strèusèl topping and a swèèt and tart lèmon glazè – it’s èvèrything you’vè èvèr wantèd a in a low carb muffin!
INGRèDIèNTS
For thè muffin:
- 1/2 cup buttèr, softènèd
- 3/4 cup granulatèd èrythritol swèètènèr **
- 3 largè èggs
- 3 Tbsp lèmon juicè
- 1 Tbsp lèmon zèst
- 1 1/2 cup supèrfinè almond flour **
- 1/2 cup coconut flour **
- 2 tsp baking powdèr
- 1/4 tsp xanthan gum or arrowroot powdèr
- 1/2 tsp vanilla èxtract
- 1 cup full fat sour crèam
- pinch of salt
For thè strèusèl topping:
3 Tbsp buttèr, mèltèd
3/4 cup supèrfinè almond flour **
3 Tbsp èrythritol swèètènèr **
1 tsp lèmon zèst
1 Tbsp coconut flour
For thè lèmon glazè:
- 1/2 cup confèctionèrs stylè èrythritol **
- 3 Tbsp lèmon juicè
SEE MORE >>> www.ibreatheimhungry.
0 Response to "Kèto Lèmon Sour Crèam Muffins – Low Carb"
Posting Komentar