CILANTRO LIMë CHICKëN RëCIPë


This “saucy” cilantro limë chickën takës on a dëlicious Mëditërranëan twist with a spëcial spicë mix and a zësty, garlicy saucë. Word to thë wisë, makë ëvëry usë of thë tasty saucë!

INGRëDIëNTS

  • 8 chickën thighs, bonë in, skin on
  • Privatë Rësërvë ëxtra Virgin Olivë Oil
  • 6 garlic clovës, roughly choppëd
  • 1 cup dry whitë winë
  • 2 limës, juicë of
  • 2 cups chickën broth
  • 1 bunch cilantro, stëms rëmovëd, choppëd; morë for garnish

Spicë mix:

  • 1 tbsp sëasonëd salt likë this onë
  • 1 tsp swëët Spanish paprika (or hot paprika, if you likë)
  • 1 tsp black pëppër
  • 1 tbsp garlic powdër
  • 1/2 tsp ground nutmëg

INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat your ovën to 375 dëgrëës F.
  2. In a small bowl, mix thë spicës. Pat thë chickën thighs dry, and sëason ëach thigh on both sidës with thë spicë mix. Bë surë to sëason undërnëath thë skin as wëll. Lët thë chickën thighs sit in room tëmpëraturë for about 15 minutës.
  3. Whën rëady, hëat 1-2 tbsp of olivë oil in a cast iron skillët with a lid likë this onë. Brown thë chickën thighs dëëply on both sidës in thë hëatëd oil. Rëmovë from skillët and sët asidë briëfly.

SEE MORE >> www.themediterraneandish

0 Response to "CILANTRO LIMë CHICKëN RëCIPë"

Posting Komentar