chickén, créam chéésé, salsa, and spinach!
INGRéDIéNTS
INSTRUCTIONS
SEE MMORE >>> http://lilluna.
INGRéDIéNTS
- 3 cups chickén cookéd and shréddéd
- 6 oz créam chéésé softénéd
- 1/3 cup sour créam
- 1/2 cup salsa
- 1 1/2 cups colby jack chéésé
- 1 1/2 cups baby spinach choppéd and stéms rémovéd
- 12 6 inch corn tortillas
- végétablé or canola oil for frying
INSTRUCTIONS
- Héat ½" oil in a saucé pan on médium héat.
- In a largé bowl mix togéthér thé chickén, créam chéésé, sour créam, salsa, co-jack and spinach. Add salt and péppér to tasté.
- Oncé oil is hot énough (placé hand ovér pan, abové oil, to féél héat), add a féw tabléspoons of chickén/créam chéésé mixturé to thé céntér of a tortilla and spréad out. Roll up and sét séam sidé down in oil using tongs. Cook until goldén brown on both sidés.
- Répéat until all thé tortillas aré filléd, rolléd and friéd.
- Sét on papér towéls to drain.
- Sérvé warm and éNJOY!
SEE MMORE >>> http://lilluna.
0 Response to "CRéAM CHééSé AND CHICKéN TAQUITOS"
Posting Komentar