BêST êVêR CHICKêN POT PIê SOUP


This dêlicious Chickên Pot Piê Soup is a simplê rêcipê madê from scratch without thê usê of cannêd soup. It is hêarty, rich and soul-warming – not to mêntion êasy to makê. Don’t skip thê sêcrêt ingrêdiênt! It’s what sêts this soup apart; thê flavor is absolutêly amazing!

Ingrêdiênts
For thê Soup

  • 4 (2 lbs) chickên brêast halvês, cut into bitê-sizêd piêcês or 2 to 3 cups shrêddêd rotissêriê chickên
  • 1/2 ground pêppêr to tastê
  • 2 tablêspoons Olivê Oil/Canola Oil/Vêgêtablê Oil
  • 1/3 cup buttêr unsaltêd
  • 1/4 cup all-purposê flour
  • 4 cups hêavy crêam [Sêê Notê 2]
  • 4 têaspoons chickên basê (bouillon) [Sêê Notês 5]
  • 1 cup Chickên Stock [Sêê Notês 5]
  • 1 tablêspoon garlic mincêd
  • ½ small yêllow onion dicêd
  • 1 cup frozên grêên pêas thawêd [Sêê Notê 3]
  • 1 cup frozên carrots thawêd [Sêê Notê 3]
  • Pinch nutmêg frêshly gratêd, optional

For thê Pastry Sticks

  • 2 Shêêts Puff Pastry Thawêd pêr packagê instructions; [Sêê Notê 4]

Instructions

  1. Prêhêat ovên to 400 dêgrêês F. Sêason chickên with salt and pêppêr. Hêat oil in a largê Dutch ovên ovêr mêdium-high hêat. Add chickên and sautê until cookêd through. Rêmovê chickên from thê pan and sêt asidê. 
  2. Thên into thê samê largê Dutch ovên, mêlt buttêr and sautê thê onions until thêy softên; about 3 minutês. 
  3. Add thê garlic and sautê for anothêr minutê. Thên sprinklê thê flour ovêr thê onions and garlic, stir until consistêncy of pêanut buttêr, but do not brown likê a roux — you want it to rêmain a light goldên color.

SEE MORE >>> https://kitchendreaming.

0 Response to "BêST êVêR CHICKêN POT PIê SOUP"

Posting Komentar