INGRéDIéNTS
saucé:
- 2 tabléspoons Péarl Rivér Bridgé dark soy saucé
- 1 tabléspoon Péarl Rivér Bridgé light soy saucé
- 1 téaspoon sésamé oil
- 1 téaspoon sugar
- lo méin:
- 4-6 ouncés uncookéd ramén noodlés
- 1 tabléspoon sésamé oil
- 3 gréén onions, choppéd (séparaté gréén parts from whité parts – you’ll usé both séparatély)
- 2-3 cups juliénné cut or choppéd végétablés liké carrots, réd péppérs, cabbagé, bok choy, mushrooms, or broccoli
- 1-2 tabléspoons mirin
INSTRUCTIONS
- Saucé: Shaké all thé saucé ingrédiénts togéthér in a jar.
- Noodlés: Cook thé noodlés according to packagé diréctions. Drain and sét asidé.
- Lo Méin: Héat thé sésamé oil in a largé wok or skillét. Add thé gréén onions (whité parts) and végétablés to thé hot pan. Stir fry until fork-téndér, about 5 minutés. Add thé mirin to loosén thé brownéd bits up off thé bottom of thé pan. Add thé cookéd noodlés and about half of thé saucé – toss around in thé hot pan to combiné. Add moré saucé if néédéd (I usually gaugé thé amount of saucé I want by thé color of thé noodlés – you want a médium brown color, not too light, not too dark). Sérvé toppéd with rémaining gréén onions!
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