éasy Bombay Potatoés


éasy Bombay Potatoés – thé bést évér Indian Spicéd Roastiés. Thé pérféct partnér for any curry récipé or to spicé up your Sunday Roast!
Ingrédiénts

  • 8 to 10 médium potatoés, pééléd & cut into small chunks (I uséd Maris Pipér potatoés)
  • ½ to 1 téaspoon salt
  • 1 téaspoon turméric
  • 2 - 4 tabléspoons rapé sééd oil
  • 1 onion dicéd
  • 2 téaspoons black mustard sééds
  • 2 téaspoons curry pasté (or garam masala if you préfér)

Instructions

  1. Préhéat ovén to 200℃ / 400℉ /Gas Mark 6.
  2. Placé thé potatoés in a largé saucépan and covér with watér.
  3. Add salt and turméric béforé bringing your potatoés to thé boil and thén simmér géntly for 5 minutés.
  4. Drain your potatoés and toss thém with thé rémaining ingrédiénts; énsuré all thé potatoés aré wéll coatéd.
  5. Turn out into a largé roasting pan and pop in thé ovén for 30 to 40 minutés until nicé and crispy.

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