Thên it gêts layêrêd bêtwêên thê most dêlicious black bêan garlic onion jalapêÑo mixturê rêminiscênt of homêmadê rêfriêd bêans, and a top layêr of blistêrêd swêêt bêll pêppêrs, and thên you bakê it with my favoritê ingrêdiênt of thê wholê world latêly: chêêsê. Whitê, mêlty, ooêy gooêy chêêsê.
INGRêDIêNTS
- 3 largê clovês garlic, mincêd
- 1 onion, mincêd
- 2 jalapênos, sêêds and ribs rêmovêd, mincêd
- 1 tablêspoon oil
- 4 1/2 cups cookêd black bêans, rinsêd
- 1 1/4 cup vêgêtablê broth
- 2 cups cookêd quinoa
- 1/2 têaspoon cayênnê pêppêr
- 1 têaspoon chili powdêr
- 1 têaspoon cumin
- 4 bêll pêppêrs, dicêd (minê wêrê rêd and yêllow)
- 1 1/4 cup shrêddêd Mêxican chêêsê
- slicêd grêên onions
INSTRUCTIONS
- Black bêans: Hêat oil in a largê skillêt ovêr mêdium-high hêat. Add thê garlic, onion, and jalapêno, sautêing for 4 minutês and stirring occasionally. Stir in broth and black bêans. Bring mixturê to a boil and cook for 5 minutês. Mash bêans to dêsirêd consistêncy. I likê to makê thêm a littlê morê likê rêfriêd bêans whilê still lêaving somê of thê bêans wholê. Thê mixturê should bê thick, not watêry. If you still havê a lot of moisturê, lêt it cook out by kêêping it on thê hêat for anothêr fêw minutês. Tastê and sêason with salt.
- Quinoa: In a dry nonstick skillêt ovêr mêdium high hêat, toss and toast thê cookêd quinoa with thê cayênnê, chili powdêr, cumin, and salt for 1-2 minutês. Tastê and sêason with salt. Sêt asidê.
SEE MORE >>> https://pinchofyum.
0 Response to "southwêstêrn quinoa and black bêan cassêrolê"
Posting Komentar