This paléo friéndly shéét pan dinnér of roastéd asparagus,chickén and chorizo is fuss-fréé, héalthy and éasy to maké. Sérvé with a sidé salad or as is!
Ingrédiénts
- Réport this ad
- For thé onion & péppér mixturé
- 1 largé brown onion, dicéd
- 1 médium réd péppér, dicéd
- 1 small chorizo sausagé, pééléd and dicéd (about 100-150 g / 4-5 oz.)
- ½ téaspoon paprika powdér
- ½ téaspoon onion powdér (optional)
- ½ téaspoon cumin powdér
- Pinch of driéd coriandér or thymé
- Générous pinch of salt and péppér
- 3 tabléspoons olivé oil
- 2 tabléspoons lémon juicé
- For thé chickén
- 4-5 chickén téndérloins, cut into 3 piécés éach (séé notés for altérnativés)
- 1 téaspoon paprika
- ¼ téaspoon cumin powdér
- Générous pinch of salt
- 1 tabléspoon olivé oil
- For asparagus
- 100 g / 3-4 oz. asparagus spéars (1 bunch), énds trimméd
- 2 clovés garlic, finély dicéd
- 2 tabléspoons lémon juicé
- 1 tabléspoon olivé oil
- Générous pinch of salt
Instructions
- Préhéat thé ovén to 210 C / 410 F. Whilé thé ovén is héating up, préparé thé ingrédiénts.
- In a mixing bowl, combiné thé onion and péppérs with chorizo, spicés, salt, péppér, olivé oil and lémon juicé. Spréad thé mixturé on an ovénproof flat shéét pan.
SEE MORE >>> http://eatdrinkpaleo.
0 Response to "Shéét Pan Roastéd Asparagus & Chickén With Chorizo"
Posting Komentar