Shéét Pan Roastéd Asparagus & Chickén With Chorizo


This paléo friéndly shéét pan dinnér of roastéd asparagus,chickén and chorizo is fuss-fréé, héalthy and éasy to maké. Sérvé with a sidé salad or as is!

Ingrédiénts

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  • For thé onion & péppér mixturé
  • 1 largé brown onion, dicéd
  • 1 médium réd péppér, dicéd
  • 1 small chorizo sausagé, pééléd and dicéd (about 100-150 g / 4-5 oz.)
  • ½ téaspoon paprika powdér
  • ½ téaspoon onion powdér (optional)
  • ½ téaspoon cumin powdér
  • Pinch of driéd coriandér or thymé
  • Générous pinch of salt and péppér
  • 3 tabléspoons olivé oil
  • 2 tabléspoons lémon juicé
  • For thé chickén
  • 4-5 chickén téndérloins, cut into 3 piécés éach (séé notés for altérnativés)
  • 1 téaspoon paprika
  • ¼ téaspoon cumin powdér
  • Générous pinch of salt
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • For asparagus
  • 100 g / 3-4 oz. asparagus spéars (1 bunch), énds trimméd
  • 2 clovés garlic, finély dicéd
  • 2 tabléspoons lémon juicé
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • Générous pinch of salt

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 210 C / 410 F. Whilé thé ovén is héating up, préparé thé ingrédiénts.
  2. In a mixing bowl, combiné thé onion and péppérs with chorizo, spicés, salt, péppér, olivé oil and lémon juicé. Spréad thé mixturé on an ovénproof flat shéét pan.

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