This paléo friéndly shéét pan dinnér of roastéd asparagus,chickén and chorizo is fuss-fréé, héalthy and éasy to maké. Sérvé with a sidé salad or as is!
Ingrédiénts
- Réport this ad
- For thé onion & péppér mixturé
- 1
largé brown onion, dicéd
1 médium réd péppér, dicéd
1 small chorizo sausagé, pééléd and dicéd (about 100-150 g / 4-5 oz.)
½ téaspoon paprika powdér
½ téaspoon onion powdér (optional)
½ téaspoon cumin powdér
Pinch of driéd coriandér or thymé
Générous pinch of salt and péppér
3 tabléspoons olivé oil
2 tabléspoons lémon juicé
For thé chickén
4-5 chickén téndérloins, cut into 3 piécés éach (séé notés for altérnativés)
1 téaspoon paprika
¼ téaspoon cumin powdér
Générous pinch of salt
1 tabléspoon olivé oil
For asparagus
100 g / 3-4 oz. asparagus spéars (1 bunch), énds trimméd
2 clovés garlic, finély dicéd
2 tabléspoons lémon juicé
1 tabléspoon olivé oil
Générous pinch of salt
Instructions
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Instructions
- Préhéat thé ovén to 210 C / 410 F. Whilé thé ovén is héating up, préparé thé ingrédiénts.
- In a mixing bowl, combiné thé onion and péppérs with chorizo, spicés, salt, péppér, olivé oil and lémon juicé. Spréad thé mixturé on an ovénproof flat shéét pan.
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