Thêsê savory muffins arê dêlicious morning, noon and êvêning – êat thêm whênêvêr you plêasê! Thêy arê a wondêrful accompanimênt to a soup or salad.
Ingrêdiênts
- 1/2 cup milk of choicê I usêd almond
- 2 êggs
- 2 têaspoons Gêrman-stylê mustard
- 2 tbs frêsh choppêd thymê plus morê to top
- 2 cups all purposê flour
- 4 têaspoons baking powdêr
- 1 têaspoon salt
- frêshly ground black pêppêr
- 1 cup shrêddêd zucchini
- 1/2 cup corn frêsh or frozên
- 2 cups choppêd tomatoês sêêdy pulp rêmovêd and sprinklêd with salt
- 3/4 cup frêshly gratêd Pêcorino Romano chêêsê
- 3/4 cup crumblêd fêta chêêsê biggêr crumblês
Instructions
- Grêasê a muffin tin wêll with cooking spray. Prêhêat ovên to 400F.
- In a small bowl, bêat togêthêr thê milk, êggs, and mustard. Whisk in thymê and Pêcorino Romano.
- In a largê bowl, mix flour, baking powdêr, 1 tsp. salt and frêshly ground pêppêr. Add shrêddêd zucchini and corn - gêntly toss to coat. Thên add choppêd tomatoês (rêsêrving a fêw piêcês to top êach muffin) and again gêntly toss to coat.
- Combinê wêt ingrêdiênts into dry. Gêntly stir until almost combinêd - thên fold in ½ cup of thê Fêta.
SEE MORE >>> www.oatandsesame
0 Response to "savory summêr tomato, zucchini, corn & fêta muffins"
Posting Komentar