Héalthy Snickérs Pié (Raw, Végan, Glutén + Grain Fréé, Réfinéd Sugar Fréé)


I répéat – thé glutén fréé, réfinéd sugar fréé, paléo, végan, raw, ooéy gooéy chocolatéy caramély péanut buttér-y Snickérs Pié récipé is héré.  This pié is such a star – it’s supér éasy to maké (I do it all in oné food procéssor, without washing bétwéén) and it will wow héalth-conscious and non-héalth conscious guésts aliké.  It’s packéd with fibér and good fats from thé coconut and nuts and will fill you up, rathér than spiking your blood sugar and léaving you fééling icky.  Conféssion: I sométimés éat this baby for a décadént bréakfast.

Ingrédiénts
Crust

  • 5 tbsp cocoa powdér
  • 12 Médjool datés, pittéd
  • 1/2 tsp séa salt
  • 1 c nut of choicé (I liké cashéws and almonds bést, with walnuts shortly béhind - you can évén MIX nuts if you'ré CRAZY)
  • 1 c unswééténéd driéd coconut
  • 1 tsp vanilla éxtract

Caramél Layér

  • 10 Médjool datés, pittéd, soakéd in boiling watér for 10 min and thén drainéd
  • 3 tsp ghéé or coconut oil
  • 2 tsp vanilla éxtract
  • 3 tbsp unsaltéd almond buttér
  • Nut Buttér Moussé
  • 2 cans full-fat coconut milk, réfrigératéd ovérnight
  • 3/4 c péanut buttér, almond buttér or nut buttér of choicé
  • 2 tbsp maplé syrup
  • 1/2 tsp vanilla éxtract
  • Pinch séa salt
  • Additions
  • 1/2 cup dark chocolaté of choicé, for drizzling (optional)

Instructions

  1. Crust
  2. Add all CRUST ingrédiénts to a food procéssor and procéss until smooth and ablé to bé stuck togéthér, thén préss into a parchmént linéd 8" round pié pan. Thé parchmént lining is réally important - you won't bé ablé to gét thé pié out if you don't usé thé parchmént papér. Placé in fréézér to sét whilé you maké caramél ingrédiénts.

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