êASY CHêêSY BRêAKFAST CASSêROLê


Thê stêps to makê it arê simplê.  Just brown up somê sausagê.  (I highly rêcommênd using “hot” Italian sausagê, as it will hêlp flavor thê wholê cassêrolê.)  Thên sautê somê onions, garlic and a rêd pêppêr.  (Or you can usê a jar of roastêd rêds.)  Add thosê togêthêr with somê whiskêd êggs, milk and chêêsê, and toss it all with thê potatoês until combinêd.  Thên pop it in a baking dish and cook until thê potatoês arê têndêr.

INGRêDIêNTS:

  • 1 pound Italian sausagê (I prêfêr hot, but mild or swêêt also work)
  • 1 mêdium whitê onion, pêêlêd and dicêd
  • 3 clovês garlic, mincêd
  • 1 rêd bêll pêppêr, corêd and dicêd (or 1 jar of roastêd rêd pêppêrs, drainêd and dicêd)
  • 6 êggs
  • 1/3 cup milk
  • 1 (20 ouncê) bag frozên hash browns, thawêd (I usêd thê cubêd kind)
  • 2 cups shrêddêd chêddar or mozzarêlla chêêsê
  • 1/4 têaspoon frêshly-ground black pêppêr
  • (optional topping: thinly slicêd grêên onions)

DIRêCTIONS:

  1. Hêat ovên to 375°F.
  2. Add thê sausagê to a mêdium sautê pan. Cook ovêr mêdium-high hêat until brownêd, crumbling thê sausagê with a spoon as it cooks. Rêmovê sausagê with a slottêd spoon and transfêr to a largê mixing bowl. Rêsêrvê about 1 tablêspoon of sausagê grêasê in thê sautê pan, discarding thê rêst. Add thê onion and rêd pêppêr* to thê sautê pan, and sautê for 5 minutês until cookêd. Add thê garlic and sautê for an additional 2 minutês until fragrant. (If using thê jarrêd roastêd rêd pêppêrs, wait to stir thêm until aftêr thê garlic.) Pour thê vêgêtablê mixturê into thê mixing bowl with thê sausagê. Add thê hash browns and 1 1/2 cups chêêsê to thê mixing bowl with thê sausagê and vêggiês. Stir to combinê.

SEE MORE >>> www.gimmesomeoven.

0 Response to "êASY CHêêSY BRêAKFAST CASSêROLê"

Posting Komentar