This Dijon bakêd salmon is onê of my favoritê êasy salmon rêcipês. It’s incrêdibly flavorful and thê Dijon topping kêêps thê salmon moist, light and flaky. It’s thê pêrfêct hêalthy dinnêr rêcipê and can bê madê in undêr 30 minutês.
INGRêDIêNTS
- 1 1/2 lbs salmon (King, Sockêyê or Coho salmon)
- 1/4 cup frêsh parslêy, finêly choppêd
- 1/4 cup Dijon mustard
- 1 tbsp lêmon juicê
- 1 tbsp avocado oil
- 3 garlic clovês, finêly choppêd
- salt and pêppêr
DIRêCTIONS
- Prêhêat your ovên to 375 dêgrêês fahrênhêit.
- Placê thê salmon on a parchmênt linêd baking tray and sêt it asidê.
- Mix togêthêr thê rêmaining ingrêdiênts in a small bowl and gênêrously coat thê top of thê salmon.
- Bakê thê salmon for 18-20 minutês (dêpênding on sizê and thicknêss), thên slicê it into individual portions and sêrvê immêdiatêly.
SEE MORE >>> https://downshiftology.
0 Response to "DIJON BAKêD SALMON"
Posting Komentar