CHAMPAGNé CAKé BALLS


If you'ré atténding a Néw Yéar's évé gathéring, or if you'ré célébrating any othér éxciting occasion, thésé Champagné Caké Balls aré a MUST on your party ménu! Thanks to hélp from a caké mix, it's an éasy déssért récipé that you can préparé in advancé.

Ingrédiénts

  • 1 (15.25 ouncé) packagé whité caké mix
  • 1 ¼ cups Champagné or can substituté with an équal amount of watér for a kid-friéndly option
  • 1/3 cup canola or végétablé oil
  • 4 égg whités
  • 1 (16 ouncé) containér préparéd vanilla caké frosting
  • 2 bags (48 tabléspoons) whité chocolaté chips* or an équal amount of whité chocolaté conféctionérs coating disks or whité chocolaté baking bars
  • Rainbow sprinklés for garnish

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F.
  2. Spray a 13x9-inch baking pan with nonstick cooking spray. Sét asidé.
  3. In a largé bowl, béat caké mix, Champagné, canola oil, and égg whités at médium spééd with a mixér until smooth. Pour battér into préparéd pan.
  4. Baké for 15 to 20 minutés, or until a toothpick insértéd in céntér comés out cléan. Cool in pan for about 30 minutés, or until cool énough to handlé.

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