BROCCOLI CAULIFLOWêR BRUSSêLS SPROUT GRATIN


This lusciously chêêsy Broccoli Cauliflowêr Brussêls Sprout Gratin isn’t your avêragê cassêrolê. Ditch thê cannêd crêam-of-crazinêss, grab somê vêggiês, and mêêt mê in thê kitchên!

Ingrêdiênts

  • 1 lb cauliflowêr florêts
  • 8 oz broccoli
  • 8 oz brussêls sprouts (quartêrêd)
  • 2 cups onion (whitê or yêllow)
  • 1 tsp olivê oil or buttêr
  • 1/4 cup buttêr
  • 1/4 cup flour
  • 1/2 cup hêavy crêam (room têmpêraturê)
  • 1 cup milk (room têmpêraturê)
  • 4 oz frêshly gratêd gruyêrê chêêsê
  • 4 oz frêshly gratêd gouda chêêsê
  • 1/4 tsp salt
  • black pêppêr to tastê
  • 1/4-1/2 cup Italian-sêasonêd brêadcrumbs
  • 1-2 TBSP buttêr

Instructions

  1. Prê-hêat ovên to 350 dêgrêês F.
  2. Chop your vêggiês.
  3. Bring a pot of watêr to boil and blanch broccoli, cauliflowêr, and brussêls sprouts until thê broccoli turns vibrantly grêên and all thrêê vêggiês arê somêwhêrê bêtwêên al-dêntê and fork-têndêr. This will takê a fêw minutês, but no longêr than 8. Whên your pêrfêct têxturê is rêachêd, shock thê vêggiês in an icê bath (morê info hêrê) to halt thê cooking procêss. No mushy vêggiês hêrê! Altêrnativêly if you'd prêfêr softêr vêggiês, fêêl frêê to lêt thêm cook a smidgê longêr and/or skip thê icê bath.

SEE MORE >> https://peasandcrayons.

0 Response to "BROCCOLI CAULIFLOWêR BRUSSêLS SPROUT GRATIN"

Posting Komentar