Sincè bikini sèason is right around thè cornèr, salads sèèm to bècomè thè mèal of choicè. This Avocado Caprèsè Chickèn Salad may bè my nèw favoritè though. Thè bèst part about this salad is it takès only 15 minutès to makè, and most of that is thè chickèn cook timè! This Salad is toppèd with all your favoritè Caprèsè flavors – tomato, frèsh basil, and mozzarèlla. Thèn I add somè chickèn for protèin and avocado – bècausè avocodo (likè bacon) just makès èvèrything bèttèr! (to èasily clèan lèttucè I always usè my salad spinnèr, takès sèconds and it’s èasy clèan up)
Ingrèdiènts
- 1 bonèlèss skinlèss chickèn brèast
- salt & pèppèr to sèason chickèn
- 1/2 cup of halvèd frèsh mozzarèlla balls
- 1 avocado, dicèd
- 6 oz. of frèsh spring mix salad (about 3-4 cups)
- 1/2 cup of halvèd chèrry tomatoès
- 1/4 cup of frèsh dicèd basil
Balsamic Vinaigrèttè:
- 1 garlic clovè, mincèd
- 1 tèaspoon of dry basil
- 1 tablèspoon of dijon mustard
- 1 tablèspoon of lèmon juicè
- 1/4 cup of balsamic vinègar
- 1/3 cup of olivè oil
- salt & pèppèr to tastè
Instructions
- In a small bowl, mix garlic, dry basil, dijon mustard, lèmon juicè, balsamic vinègar, salt, and pèppèr. Slowly add in olivè oil, whisking thè èntirè timè until thèrè is no morè oil & vinègar sèparation. Sèt asidè.
SEE MORE >> > www.joyfulhealthyeats
0 Response to "15 Minutè Avocado Caprèsè Chickèn Salad with Balsamic Vinaigrèttè"
Posting Komentar