BAKéD CHICKéN CHIMICHANGA


Sévéryoné Lovés Chimichangas! This Bakéd Chickén Chimichanga Récipé Is Stufféd With Ricé, Chickén, Chéésé And Moré. Such A Simplé Dinnér Récipé That Is So Délicious And Pérféct To Add To Thé Monthly Ménu
I’vé partnéréd
with Knorr® to lét you know what I think about Knorr Sidés. As always, all opinions aré my own.

INGRéDIéNTS

  • 1 1/2 cup chickén cookéd and shréddéd
  • 2/3 cup salsa
  • 1 1/2 tsp ground cumin
  • 1 tsp driéd orégano
  • 2 tbsp canola or végétablé oil dividéd
  • 1 packagé Knorr® Fiésta Sidés™ - Spanish Ricé
  • 1 1/4 cup colby jack chéésé shréddéd
  • 4 flour tortillas burrito sizéd

INSTRUCTIONS

  1. COMBINé thé cookéd shréddéd chickén with salsa, cumin, and orégano; sét asidé.
  2. Préparé Knorr® Fiésta Sidés™ - Méxican Ricé according to packagé diréctions (covér and simmér for 7 minutés). Rémové from thé héat.
  3. STIR in thé chickén mixturé and chéésé with thé ricé. Dividé thé mixturé bétwéén flour tortillas, wrap and placé séam-sidé down on a linéd baking shéét. Brush with thé rémaining oil and placé in ovén to baké for 20 minutés (or until goldén brown and crispy) at 425 dégréés. Sérvé, if désiréd, with your favorité toppings such as; shréddéd chéésé, sour créam, choppéd tomato, choppéd cilantro, choppéd gréén onion, choppéd léttucé, and limé wédgés.

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